Sähköisestä Kielitoimiston sanakirjasta ilmestyy päivitetty versio keväällä 2008. Sanakirjassa on noin 1 000 hakusanaa enemmän kuin edellisessä sähköisessä versiossa (2004), ja muutoksia on tehty lähes 4 000 sana-artikkeliin. Näihin lukuihin sisältyvät Kielitoimiston sanakirjan painettuun kirjaversioon (2006) tehdyt muutokset ja lisäykset. Sanakirjan uusia hakusanoja ovat esimerkiksi ajatushautomo, eläinsuojelurikos, energiansäästölamppu, kaukojäähdytys, kotiteatteri, retro, verkkourkinta ja äijähuumori.

Sähköiseen sanakirjaan liittyvää paikannimiaineistoa, Asutusnimihakemistoa, on päivitetty siten, että vuosien 2005–07 kuntaliitokset on otettu huomioon (esimerkiksi Toijala ja Viiala ovat yhdistyneet Akaan kunnaksi). Asutusnimihakemisto kertoo, miten Suomen paikannimiä taivutetaan (esimerkiksi Kiihtelysvaarassa mutta Rautavaaralla, Paraisilla mutta Kaustisella).

Sähköistä sanakirjaa saa sekä cd-rom-versiona että internet- ja intranetversiona. Internetversio kuuluu Kielikone Oy:n MOT-sanakirjastoon.

Kielitoimiston sanakirjan sisältöä ja ensimmäistä sähköistä versiota on esitelty Kielikellossa 4/2004 ja painettua kirjaversiota numerossa 3/2006 (ks. Lue myös). Tarkempia tietoja sanakirjasta ja sen hankinnasta samoin kun uuden version ilmestymisestä saa Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen verkkosivulta osoitteesta www.kotus.fi.